Elton John, Rolling Stones, Aretha Franklin, Bob Dylan, Eric Clapton, U2 tai kenties AC/DC, Pink Floyd, Led Zeppelin, Alice Cooper ja Guns N´ Roses. Miltä vuosikymmeneltä suosikkisi löytyykään, edustaapa hän 60- tai 70-luvun rockia, hard rockia, grungea tai vaihtoehtoista rockia, onko hän on tähti vai legenda ja edustaako hän rockmaailman kiistämätöntä ydintä, löytyy hän musiikkeineen ja tarinoineen klassiseen rockiin keskittyvältä erikoissivustolta.

Rockmaailman klassisinta ydintä, eläviä ja kuolleita legendoja esittelee suosittu Ultimate Classic Rock. Ultimate Classic Rock on paljon enemmän kuin pelkkä klassiseen rockiin erikoistunut radioformaatti. Se on kokonainen musiikkibrändi, joka meillä on ilo esitellä sinulle.

Kivenkovia rock-maailman uutisia
Brändin sivusto ultimateclassicrock.com onkin nostalgisen musiikinharrastajan ykköskohde, joka tarjoaa seuraajalleen tietoja, uutisia, listauksia aivan klassisen rockin kovimmasta ytimestä. Ultimate Classic Rock -sivusto keskittyy esittelemään artikkelein ja videopostauksin menneisyyden, nykyajan ja tulevaisuuden suurimpia rocktähtiä ja -legendoja, heidän tarinoitaan ja musiikkiaan.

Sivusto kertoo viimeisimmät klassisen rockin uutiset unohtamatta juhlavuosia, erilaisia soittolistoja, top20 -listauksia, levyarvosteluja ja palkintoja. Monipuolinen sivusto onkin varsinainen rockin ensyklopedia, joka jaksaa yllättää ja ilahduttaa. Se on ehtymätön lähde niin uteliaalle ensikertalaiselle kuin alan pitkän linjan harrastajalle.

Joka etsii tiettyä kappaletta tietyltä vuodelta tai tietyltä artistilta, löytää sen sivuston kattavilta listauksilta kyllä. Täältä rockin kaiken tiedon mestaritkin löytävät alati kiintoisia taustajuttuja ja outoja anekdootteja. Lisäksi esittelyssä ovat ilmakitaroinnin kokeneimmat, kaiken nähneet taiturit, joilta saa uutta inspiraatiota instrumentin käsittelyyn.

West Palm Beach, FL – MARCH 24, 1971: Deep Purple guitarist Ritchie Blackmore tunes up his guitar before a concert in West Palm Beach; Florida.

Ole askeleen edellä
Ultimate Classic Rock -sivusto valitsee ja jakaa vuosittain palkinnot parhaan klassisen rockin artistille, parhaalle live-albumille, videolle ja laululle. Se ennakoi myös tulevia trendejä, menestystarinoita ja raottaa verhoa odotettujen konserttikiertueiden ja tapahtumien taustalla.

Ajan tasalla tapahtumista ja uutisista pitää sivuston kautta tilattava uutiskirje. Ultimate Classic Rockin viimeisimpiä uutisia voi seurata kattavasti myös sosiaalisen median kanavissa kuten Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa ja luonnollisesti YouTubessa, jossa brändillä on oma kanavansa.

Surffaa rockin radioaalloilla
Suosittu musiikkibrändi pitää sisällään nettisivuston lisäksi myös samannimisen radio-ohjelman. Ultimate Classic Rock -radioshow tarjoaa parhaat koskaan tehdyt rockkappaleet, legendojen haastattelut, esitykset ja klassisen rockin maailman viimeisimmät trendit alan arvostetun veteraanin Zach Martinin isännöimänä.

Brittiläinen radio-ohjelma perustettiin vuonna 2005 ja se on saavuttanut mainetta haetuimpana ja viihdyttävimpänä elävän rockin ohjelmana. Show pyörii radiossa maanantaista perjantaihin aina kello seitsemästä illalla puolille öihin saakka yli 25 amerikkalaisella radioasemalla. Ultimate Classic Rock -sivusto listaa verkostoonsa kuuluvat netissä ilmaiseksi kuunneltavat radiokanavat, joilla on Ultimate Classic Rock show ohjelmistossaan.